اصول مهم در طراحی سایت فروشگاهی
در این بخش از مقالات شرکت طراحی سایت قصد داریم به بیان اصول و قواعد طراحی فروشگاه اینترنتی و به طور کلی طراحی سایت بپردازیم. ارگ قصد طراحی سایت فروشگاهی را دارید توصیه می کنیم در این بخش با ما همراه باشید.
1- برای داشتن سایتی موفق بهتر است به فکر کاربران خود باشید و از تصاویری با حجم 10-12 کیلو بایت استفاده نمایید. این کار با کاهش سرعت لود سایت شما باعث خوشنودی کاربران از لود سریع تصاویر در سایت شما میشود. چانچه فروشگاه اینترنتی شما در کمترین زمان ممکن برای بازدید کننده لود نشود نتیجه آن ترک سایت می باشد.
2- طراحی فروشگاه اینترنتی باید به گونه ای باشد که کاربران با کمترین سرعت اینترنت نیز به آن دسترسی داشته باشند.
3-همیشه از مناسب ترین تصاویر برای سایت خود استفاده نمایید. استفاده از تصاویری که بیشترین تطابق را با محتوای سایت و یا زمینه فعالیت آن دارند باعث راحتی کاربر و ارزشمند تر شدن سایت نزد موتور های جست و جو میشود.
4- اگر به فکر راحتی و رضایت بازدید کننده خود هستید بهتر است که از تصاویر کوچک و چشمک زن استفاده ننمایید زیرا اینگونه تصاویر بر روی مخاطب تاثیر منفی داشته و حتی منجبر به ترک سایت توسط آنها میشود.
5- در طراحی فروشگاه اینترنتی خود سعی کنید همواره از رنگ هایی با طبع گرم که حس اعتماد را به کاربر القا کند استفاده کنید، استفاده از رنگ های تند و زننده می تواند باعث از دست دادن کاربرانتان شود.
6- بهتر است در طراحی سایت خود برای قسمت هدینگ سایت از فونت serif و برای متن های صفحات داخلی سایت از فونت sans-serif استفاده شود زیرا اینگونه فونت ها مطالعه صفحات وب را آسانتر می نماید.
7- برای داشتن یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای بهتر است نهایتا زا 2 الی 3 فونت برای نوشتم محتوای سایت خود استفاده نمایید زیرا علاوه بر چشم نواز بودن، کاربران نیز در استفاده از سایت شما احساس راحتی بیشتر می کنند.
8- برای درج تبلیغات در سایت خود هوشیار باشید که در قرار دادن آنها در سایت خود زیاده روی نکنید. توجه داشته باشید که بازدیدکنندگان سایت برای دیدن تبلیغات به سایت شما نیامده اند و هدف آنها کسب اطلاعات مفید از محتوای درج شده در سایت شما بوده است پس چنانچه تبلیغات شما آنها را آزار دهد باید انتظار ترک سایت را از آنها داشته باشید و شما با این کار عملا شانس خود را هم برای کسب بازدید کننده و هم برای کسب درامد از دست خواهید داد.
9- هرگز از تبلیغات صفحات بازشونده (پاپ آپ) استفاده نکنید زیرا اینگونه تبلیغات بیشترین ضرر را به سایت شما میزنند و مبلغی که بابت قرار دادن آنها در سایت خود دریافت نموده اید در مقابل ضرری که از بابت از دست دادن کاربرانتان متحمل آن شده اید ارزشی ندارد. بزرگان دنیای وب توصیه میکنند که حتی از یک صفحه باز شونده ام برای تبلیغات استفاده نکنید، حال شما فرض کنید که بازدیدکننده ای به اشتباه بر روی قسمتی از صفحه ی یک وب سایت کلیک نموده و بیش از 3 صفحه پاپ آپ برای او نمایش داده میشود، اگر شما به جای این بازدیدکننده بوید چه کار میکردید؟
10- بهتر است برای تبلیغات سایت خود از بنر های ساده، بدن چشمک ، با انداه های کوچک و با بیشترین ارتباط با موضوع فعالیت سایت خود استفاده نمایید زیرا تنها تبلیغاتی مفید هستند که به هدف بازدید کننده بیشترین نزدیکی را داشته باشند.
11- سایت خود را مخصوص تمامی مرورگر ها طراحی نمایید اینکه سایت شما تنها بر روی یک و یا دو مدل از مرورگر های به روز قابل دسترس باشد برای بازدیدکنندگان آزار دهنده خواهد بود و همین امر به شذت میزا بازدی سایت شما را پایین می کشد.
12- صفحات طراحی سایت فروشگاهی خود را طوری طراحی کنید که خود را با صفحه ی وسیله ای که کاربر از آن استفاده میکند تطبیق دهد. به این کار در برنامه نویسی وب سایت رسپانسیو میگویند. شما با اعمال رسپانسیو در طراحی سایت و به ویژه طراحی فروشگاه اینترنتی خود میتوانید حتی کاربرانی که برای وبگردی از تلفن های همراه و یا تبلت ها استفاده میکنند نیز جذب کنید. گوگل در آخرین اطلاعیه خود اعلام کرد که بیش از 51 درصد از کسانی که به طور روزانه از اینترنت استفاده میکنند به وسیله تلفن همراه و تبلت ها به اینترنت متصل شده اند و این اولین باری است که کاربران موبایل از کاربران کامپیوتر های شخصی و لپتاب ها در این امر پیشی میگیرند و این خود عامل محرکی است که به شما برای رسپانسیو کردن سایتتان انگیزه کافی را منتقل نماید.
13- محتوای سایت شما باید دارای مخاطب هدف باشد یعنی اینکه مطلبی در سایت خود قرار دهید که برای قشر خاصی از بازدید کنندگان مفید و قابل بهره برداری باشد. اگر سایت را تنها برای خودتان ایجاد نموده اید پس چرا آنرا در اینترنت منتشر نموده اید؟
با رعایت نکاتی که در بالا گفته شد شما می توانید یکی از موفق ترین وب سایت ها را در دنیای اینترنت راه اندازی و مدیریت نمایید.
No comments:
Post a Comment