Monday, January 29, 2018

بررسی قوانین مهم در طراحی فروشگاه اینترنتی

تصمیم به راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی گرفته اید . شاید چند روز پیش در این مورد شنیده اید و می خواهید ببینید فروشگاه اینترنتی چیست ؟ شاید چند روزی است که در این باره مشغول به تحقیق و بررسی هستید ، با کسانی مشورت کرده اید و شاید به عنوان یک موضوع کشف نشده فقط به دنبال درک چنین کسب و کاری هستید و حتی ممکن است یک حرفه ای هستید که به دنبادل روش های جدیدی هستید 
اما همین الان سوالاتی ذهن شما را به خود مشغول ساخته و درست آنها را درک نمی کنید . من چون یک مشاور هستم و تلفن های افراد مختلف از سر تا سر کشور را در این مورد شنیده ام کم و بیش می دانم سوالاتی که در ذهن شما می گذرد چیست .باید بگویم که این برای اولین بار است که قصد دارم جواب این سوالات را صادقانه بگویم . همیشه از گفتن آنها به دیگران خودداری کرده ام . اما قصد دارم در اینجا مکتوب همه آن ها را به شما بگویم . رازهایی بسیار شگرف که شاید خلاف میل بسیاری از دست اندرکاران این شغل باشد که اینگونه آنها را در معرض دید دیگران قرار دهم .  اگر این مطالب را به دقت بخوانید و بررسی کنید ، می توانم  به شما قول بدهم که ضرر نخواهید کرد و به احتمال قوی سود خواهید کرد 

پرداخت ها

   در فروشگاه آنلاین طراحی شده توسط تیپ تاپ وب قادر هستید به سه روش پرداخت الکترونیکی
پرداخت درب منزل یا پرداخت به وسیله چک محصولات خود را به فروش برسانید

حمل و نقل

براحتی اقدام به تنظیم روش های حمل و نقل رایگان ، هزینه ثابت و یا متغیر کنید
فروشگاه آنلاین طراحی شده توسط تیپ تاپ وب می توانید روش های حمل و نقل دلخواه برای هر محصول تعیین کنید

تنوع محصولات

نگران فروش محصولات مختلف خود نباشید! فروشگاه آنلاین طراحی شده توسط تیپ تاپ وب می توانید یک محصول دیجیتال (قابل دانلود)، مجازی و یا فیزیکی را به فروش برسانید

گزارش ها

   در فروشگاه آنلاین طراحی شده توسط تیپ تاپ وب قادر هستید به سه روش پرداخت الکترونیکی
پرداخت درب منزل یا پرداخت به وسیله چک محصولات خود را به فروش برسانید

بازاریابی

راحتی اقدام به ایجاد کد های تخفیف (کوپن) کنید و آن ها را بر اساس نوع محصول ، دسته بندی ، محدودیت استفاده و یا تاریخ خاص به مشتریان ارائه دهید

مالیات

می خواهید برای محصولات خود مالیا تعیین کنید؟ جای نگرانی نیست! در فروشگاه آنلاین طراحی شده توسط تیپ تاپ وب گزینه های مختلفی برای تعیین نرخ مالیات (مالیات ثابت و یا ارزش افزوده) ایجاد کرده است

 امکانات فروشگاهی  

در صورت تمایل به راه اندازی تجارت الکترونیک و استفاده از امکانات فروشگاهی پرتال گروه تیپ تاپ وب از این قسمت استفاده نمایید و با کلیک بر روی امکانات فروشگاهی در انتهای امکانات تکمیلی این بخش برای شما نمایان خواهد شد

افزودن امکانات فروشگاهی به هسته مرکزی سایت های پرتال

قابلیت درج نامحدود محصولات در فروشگاه

امکان گروه بندی کالایی به تعداد نا محدود

امکان ارسال فاکتور آنلاین

امکان محاسبه مالیات، بیمه ، ارزش افزوده ، هزینه پست و … به سفارشات

امکان دریافت مشخصات و آدرس سفارش دهنده کالا و مشخصات و آدرس تحویل گیرنده کالا

گزارشگیری از وضعیت موجودی محصولات، وضعیت فروش و …

امکان ثبت نظرات و امتیاز کاربران در خصوص محصولات

امکان تفکیک محصولات بر اساس کمپانی تولید کننده

قابلیت هماهنگی با کلیه واحد های پولی رایج

جستجوی محصولات بر اساس قیمت ، نام محصول ، گروه کالایی و …

سبد خرید بازدیدکنندگان

اتصال به درگاه پرداخت بانک های داخلی   

تصال به درگاه پرداخت بانک های خارجی 

ثبت تاریخچه خرید کاربر در ناحیه کاربری وی 

قابلیت آپشن دهی به محصولات و تغییر قیمت نهایی بر اساس آپشن های مورد نظر کاربر 

امکان مدیریت موجودی انبار کالاها

امکان معرفی و پیشنهاد دیگر محصولات مرتبط به مشتری

امکان خرید کوپن هدیه برای دوستان

امکان تخفیف دهی به کاربران خاص














Friday, January 26, 2018

آپدیت فروشگاه های اینترنتی

ممکن است فروشگاه اینترنتی شما در حال حاظر از وضعیت خوبی برخوردار باشد، اما توسعه تجارت الکترونیک سرعت بسیار زیادی دارد. اگر شما فروشگاه خود را با استفاده از آخرین ابزار های توسعه فروشگاه های اینترنتی آپدیت نکنید، این امکان وجود دارد که علاوه بر به دست نیاوردن مشتریان جدید حتی مشتریانی که در فروشگاه شما وجود دارند را نیز از دست بدهید. در این مقاله به چگونگی آپدیت کردن فروشگاه های اینترنتی پرداخته ایم:
فروشگاه 

مطالعه وبلاگ های صنعتی

وبلاگ های فروشگاهی صنعتی زیادی وجود دارند که شما نحوه آپدیت کردن یک فروشگاه اینترنتی را می توانید با تحلیل این وبلاگ ها یاد بگیرید. همچنین می توانید از یک سرویس های مدیریت فید مانند Feedly استفاده کنید. با استفاده از این روش شما می توانید به جای این که هر روز به وب سایت های مد نظرتان سر به بزنید به راحتی از اطلاعات آن ها آگاهی پیدا کنید.

ایجاد ارتباط با بازرگانان

در حالی که خواندن مقالات صنعتی برای شروع بسیار مفید است، اما برقرای ارتباط با بازرگانان مختلف ضروری است. سایر بازرگانان فروشگاه های اینترتی داستان هایی برای گفتن و تجربه ای برای به اشتراک گذاشتن با شما دارند که استفاده از این اطلاعات قطعا می تواند به پیشرفت شما کمک کند. ایجاد روابط قوی با سایر فروشگاه های تجارت الکترونیک، بینش شما را نسبت به فن آوری های جدید که از آن استفاده می کنند، گسترش خواهد داد و فرصت های جدید بازاریابی که آن ها در حال بهره بردن از آن هستند را در اختیار شما قرار می دهد.

عضویت در انجمن های اینترنتی

شما همیشه نمی توانید با متخصصان تجاری و متخصصان تجارت الکترونیک ملاقات شخصی داشته باشید. استفاده از انجمن های اینترنتی آنلاین این امکان را به شما خواهد داد تا به صورت اینترنتی از مزایای برقراری ارتباط با متخصصان تجاری بهره مند شوید. استفاده از شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک یکی از بهترین راه ها برای ایجاد این گونه ارتباطات است.

ثبت نام در خبرنامه ها

با توجه به این که کسب و کار های اینترنتی به سرعت در حال توسعه هستند شما فرصت نخواهید کرد که هر روز برای به دست آوردن اطلاعات جدید به جستجو بپردازید. ثبت نام در خبر نامه ها و ارسال آخرین اخبار تجارت الکترونیکی به صندوق پستی شما یک راه مناسب برای پیشرفت شما خواهد بود. این گونه وب سایت ها اغلب به جمع آوری جدید ترین مطالب و اخبار توسعه فروشگاه های اینترنتی می پردازند و سپس آن ها را برای شما ارسال می کنند، بدون این که شما زحمتی برای جستجو این مطالب داشته باشید.

شرکت در مراسم ها و رویداد ها

جلسات، کنفرانس ها و سایر رویدادهای تجارت الکترونیک برای هر بازرگان فروشگاه اینترنتی که به دنبال درک عمیق از صنعت است بسیار مهم می باشد. در این جلسات شما می توانید از سخنرانی کارشناسان که در خط مقدم فن آوری تجارت الکترونیک فعالیت دارند، بهره مند شوید.
در پایان اگر می خواهید با تغییرات مهم در تجارت الکترونیک دانش خود را به روز نگه دارید، باید حداقل تعداد کمی از این منابع را بررسی کنید. هنگامی که فهرستی قوی از منابع قابل اعتماد را ایجاد کردید، می توانید تغییرات در زمینه تجارت الکترونیک را به عنوان یک کار لذت بخش و پرطرفدار ادامه دهید.
فروشگاه اینترنتی 

Wednesday, January 24, 2018

طراحی سایت فروشگاه اینترنتی چگونه است؟

آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان
امروزه با گسترش روزافزون فناوری های متعدد و عل الخصوص فناوری های مبتنی بر وب، کمتر کسی را در حوضه تجارت می توان یافت که حداقل یک وبسایت ساده برای معرفی محصولات خود و فروش اینترنتی برپا نکرده باشد.
مدت هاست که شیوه سنتی فروش محصولات به میزان چشمگیری کاهش یافته و جای خود را به فروش آنلاین داده است. همه ساله میزان افرادی که رو به تجارت الکترونیک آورده و سعی دارند با فروش آنلاین، درآمد خود را افزایش دهند بیشتر و بیشتر می شود. در هر صورت اگر شما هم از آن دست علاقه مندانی هستید که تمایل دارید به صورت اینترنتی نیز محصولات خود را به فروش برسانید هیچ جای نگرانی وجود ندارد چرا که همانطور که از عنوان مطلب مشخص است در ادامه این متن قصد داریم شما را با مبانی و اصول مورد نیاز برای طراحی فروشگاه اینترنتی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
در این مقاله ما می خواهیم به صورت گام به گام شما را با دو مورد از بهترین و موثرترین شیوه ها به منظور ایجاد و برپایی یک وبسایت تجاری آشنا کنیم. البته به طور کلی روش ها و الگوهای زیادی برای ایجاد یک وبسایت تجاری وجود دارد. اما در هر صورت ما می خواهیم شما را با دو مورد از کاراترین روش ها که البته از بهترین قیمت نسبت به کیفیت نیز برخوردارند آشنا کنیم.البته ممکن است شما منظور دقیق از این مقاله و فرق بین فروشگاه آنلاین و سایت تجاری را متوجه نشوید و یا حتی ندانید به دنبال چه سایتی برای راه اندازی کسب و کار خود میگردید.

روش های ساخت و طراحی فروشگاه اینترنتی :

  • استفاده از پلتفرم های سازنده(آماده) برای ساخت فروشگاه اینترنتی
  • استفاده از اسکریپتهای راه اندازی سایت فروشگاهی + میزبانی وب + دامنه
روش اول: پلتفرم های سازنده یک وبسایت آنلاین تجاری ( سایت ساز های آماده )
تا چند سال پیش پلتفرم های سازنده وب، مخصوصاً آنهایی که برای ایجاد وبسایت های تجاری و سایت های فروشگاهی مورد استفاده قرار می گرفتند، گامی فوق العاده مهم و موثر را در پیشبرد و بهبود فناوری توسعه وبسایت ها با کمک ویرایشگرهای آنلاینی که به صورت درگ و دراپ طراحی شده بودند، ایجاد کردند. اگر مطالب پیشین سایت را مطالعه کرده باشید حتماً به یاد دارید که صحبت هایی در مورد پلتفرم های رایگان سازنده به منظور ساخت آسان یک وبسایت به میان آوردیم. دیگر مطلبی که به معرفی آن پرداختیم، مطلبی تحت عنوان 10 مورد از بهترین سازنده های تجاری وبسایت برای برپایی فروشگاه های آنلاین بود. اگر به یاد داشته باشید در همان مقاله هم توضیحاتی مبنی بر این که شما می توانید جزء به جزء محتویات وبسایت خود را مطابق میل خود با استفاده از این 10 سازنده برتر تغییر دهید ارائه شد. از جمله امکاناتی که این 10 سازنده برتر وبسایت در اختیار شما قرار می دهند می توان به قابلیت هایی همچون اضافه و حذف محصولات مورد نظر برای فروش، قابلیت ایجاد تخفیف برای محصولات، بارگذاری ویدئو و گالری های عکس و تصویر، تغییر الگوهای رنگی و یا حتی تغییر ساختار طراحی قالب وبسایت اشاره کرد.
در واقع، مزیت اصلی این روش، سادگی به کار بردن و استعمال آن است. این روش آنقدر ساده در نظر گرفته شده، که اگر شما نیاز به یک وبسایت تجاری برای معرفی و فروش محصولات خود داشته باشید، به هیچ وجه لازم به دانستن و یادگیری مهارت های طراحی وب، برنامه نویسی و دستورات HTML/CSS نخواهید داشت. بنابراین این روش برای شمایی که مهارت و آشنایی در زمینه های گفته شده، ندارید بهترین و مناسب ترین شیوه برای شروع کار به شمار می رود.

روش دوم: استفاده از اسکریپتهای راه اندازی سایت فروشگاهی + میزبانی وب + دامنه

در همین ابتدا لازم است بدانید که طراحی و ایجاد یک وبسایت با کمک اسکریپت های کدباز، کاملاً متفاوت از سازنده های وبسایت به منظور ایجاد سایت های فروشگاهی است. در حقیقت اسکریپت های کدباز به این معناست که شما باید از یک سیستم مدیریت محتوای آفلاین همراه با قالب های وبسایت موجود برای ایجاد وبسایت استفاده کنید. سپس بعد از انجام این کار، وبسایت شما باید روی هاست اشتراکی خودتان که به صورت جداگانه خریداری شده، نصب شود. همچنین شما باید یک نام دامین ( دامنه ) نیز برای وبسایت خود در نظر گرفته و خریداری کنید. در ادامه این مقاله، راهنمای کلی و ساده به منظور ساخت یک سایت فروشگاهی آنلاین ارائه شده است.

همانطور که از تصاویر بالا می توان فهمید، این ساختار را می توان به این صورت متصور شد که گویی شما خودرو(سایت فروشگاهی) خود را در یک نمایشگاه خودرو قرار می دهید. اما تفاوت اصلی‌ای که در اینجا وجود دارد این است که هر قسمت را از بخش های مختلف سفارش داده و خریداری می کنید.
به طور کلی، روش مطلوب و ایده آل این است که همه چیز را از یک شرکت خریداری کنید اما دقت داشته باشید که در این صورت کیفیت در سطح متوسطی قرار خواهد گرفت. این حالت از آن جهت است که یک شرکت ممکن است در طراحی قالب سایت تجاری خبره باشد و باقی شرکت ها نیز در انتخاب نام دامین یا کیفیت میزبانی وبسایت شما.
از این جهت راه کار منطقی و عاقلانه این است که هر کدام از سرویس ها و خدمات مدنظر و لازم خود را از شرکت های مختلفی که در زمینه خاصی معروف و شناخته شده هستند، تهیه کنید.
تنها با انجام چنین اقدامات و فرایندهایی است که شما می توانید سایت فروشگاهی خود را در حد اعلاء طراحی کرده و ایجاد کنید. بنابراین همه چیز بستگی به همت و تلاش خود شما که قصد ایجاد یک سایت فروشگاه اینترنتی دارید، دارد.
با این وجود شما باز هم باید هزینه هایی را به صورت ماهیانه و سالیانه به شرکت میزبانی کننده وبسایت و همچنین جهت تمدید اجاره نام دامین خود پرداخت کنید. البته این هزینه های گفته شده در مقابل هزینه های اشتراکی‌ای که پلتفرم های سازنده فروشگاه های اینترنتی( فروشگاه ساز های آنلاین ) از شما خواهند گرفت، پایینتر هستند.

گام اول: انتخاب یک تم یا قالب برای سایت فروشگاهی:

در حال حاضر سیستم های مدیریت محتوای متعدد و مختلفی به صورت کدباز برای ساخت فروشگاه های اینترنتی با قابلیت های متعدد وجود دارد.
از جمله معروفترین این سیستم های مدیریت محتوا می توان به وردپرس، osCommerce، Joomla VirtueMart، Magento, Zen Cart, OpenCart اشاره کرد.
در حال حاضر قالب های متعدد و معروفی در زمینه سایت های فروشگاهی تحت پلتفرم وردپرس وجود دارد که در کمتر سیستم مدیریت محتوایی شاهد چنین قالب های شاهکاری هستیم. علت اصلی محبوبیت و کاربرد بالای این سری قالب ها این است که درک و شناخت، تعامل و به کارگیری آنها بسیار راحت و آسان بوده و در نتیجه می توانید کار را با سرعت بیشتری پیش ببرید. از این رو اگر اولین بار است که می خواهید یک سایت فروشگاه اینترنتی ایجاد کنید، پیشنهاد می کنیم سیستم مدیریت محتوای وردپرس را به عنوان اولین سیستم مورد استفاده قرار دهید. ناگفته نماند که این سیستم، از پلاگین های رایگان بسیاری برخوردار بوده و همچنین آموزش های مفیدی به منظور آشنایی با نحوه استفاده از ابزارها را در خود گنجانده است.اگر تصمیم قطعی خود را برای ساخت سایت فروشگاهی گرفته این و قصد خرید قالب را دارید میتوانید از فروشگاه قالب فروشگاهی وبلیان دیدن کنید و از بین قالب های متنوع ما در این زمینه قالب مورد پسند خود را انتخاب گنید.ما بهترین قالب های موجود در زمینه فروشگاه اینترنتی را جمع آوری کرده ایم تا شما بتوانید با صرف زمان اندک از میان بهترین ها یک قالب را با قیمت بسیار مناسب خریداری و سایت فروشگاهی خود را راه اندازی کنید.

گام دوم: انتخاب هاست مناسب برای فروشگاه اینترنتی:

تا اینجای کار ما یک قالب فروشگاهی مناسب برای وبسایت خود انتخاب کرده و خریداری کردیم. در مرحله بعد ما باید نسبت به انتخاب یک هاست مناسب برای نصب قالب خریداری شده اقدام کنیم. معمولاً برای فروشگاه هایی که قصد دارند تازه کار خود را شروع کنند یک هاست اشتراکی کافی است. قیمت هاست های اشتراکی بسته به امکانات و قابلیت ها و صد البته اعتبار و آوازه‌ای که شرکت ارائه کننده در حوضه هاستینگ طی سالها به دست آورده از 10 تا 25 هزار تومان (ماهیانه ) متغیر خواهد بود.
به مرور زمان که میزان کاربران و بازدیدکنندگان سایت شما افزایش می یابد، باید نسبت به انتخاب و خرید یک VPS اقدام کنید. VPSها با توجه به ساختار ذاتی و پایه ای که دارند، می توانند ترافیک بیشتری را نسبت به هاست اشتراکی متحمل شوند. از جمله ویژگی ها و پارامترهای خاصی که آنها را از هاست های اشتراکی متمایز می کند می توان به قدرت پردازش بیشتر، حافظه رم و پهنای باند بالا، شماری پایگاه داده و یک سری دامین های ارائه شده، اشاره کرد. همیشه دقت داشته باشید که پیش از انتخاب یک هاست مناسب، اطلاعات لازم و درست در مورد شرکت ارائه دهنده هاست و اعتبار آن را به دست آورید. تا بعدها دچار مشکلاتی که برخی افراد با آنها مواجه می شوند، نشوید.

گام سوم: انتخاب یک شرکت ثبت کننده دامنه:

آخرین گام در توسعه یک وبسایت تجاری انتخاب یک نام دامین مناسب است. این مرحله به عنوان گام نهایی در نظر گرفته شده، اما باید بدانید که اهمیت انتخاب یک نام مناسب از سوی یک شرکت معتبر آنقدر مهم است که می توان آنرا جزء اولین مراحل برشمرد. این اهمیت از آن جهت است که تغییر نام دامین در آینده در مقایسه با تغییر قالب یا شرکت ارائه دهنده هاست، بسیار سختتر است. بنابراین شما باید هم در انتخاب نام دامین و هم شرکتی که قرار است نسبت به ثبت آن اقدام کند نهایت دقت را به خرج بدهید. نام دامین آنقدر دارای اهمیت است که به نوعی می توان آنرا شناسنامه و یا کارت ویزیت وبسایت خود در نظر بگیرید. در آینده، خیلی از مشتریان فروشگاه اینترنتی شما، تنها به واسطه نام مناسبی که برای دامین خود در نظر گرفته اید، سایت شما را پیدا کرده و نسبت به بررسی و خرید محصولات اقدام می کنند. از این رو سعی کنید که نامی که انتخاب می کنید خاص و منحصربه فرد بوده و همچنین از ساختاری برخوردار باشد که مشتریان بتوانند به راحتی آنرا به خاطر بسپارند. یک نام دامین ایده آل باید تا جایی که امکان دارد کوتاه در نظر گرفته شده و همچنین نام آن نیز باید مرتبط با عملکرد سایتتان انتخاب گردد. دامین هایی که از ساختار کوتاهی برخوردار هستند را می توان به سادگی به خاطر سپرده و همچنین به آسانی روی محصولات، فرایند حمل و نقل، تی شرتها و به طور کلی هر جایی که قصد تبلیغ فروشگاه آنلاین خود را دارید قابل تشخیص هستند.برای انتخاب نام دامنه و سایت خود میتوانید مقاله آموزش انتخاب نام دامنه برای سایت را مطالعه بفرمایید.
تقریباً تمامی شرکت های ارائه کننده هاست، در کنار فروش هاست های خود، به ارائه خدمات ثبت دامین نیز می پردازند. اما چیزی که متداول است این است که ما به خاطر کیفیت، به سراغ خرید از یک شرکت ارائه کننده هاست می رویم و شرایط خرید دامین از این شرکت ها چندان اهمیت ندارد.
منبع: طراحی سایت 

Monday, January 22, 2018

نکات طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای

اگر صاحب یک فروشگاه اینترنتی هستید رعایت نکات زیر به شما کمک خواهند کرد تا بهتر و حرفه‌ای‌تر از گذشته عمل کنید

✅بارگذاری سریع‌تر
پیشنهاد می‌کنیم که قبل از شروع به کار کردن وب‌سایت آن را با ابزارهای سنجش سرعت نظیر GTmetrix، بررسی نمایید. اگر بارگذاری صفحات به‌طور میانگین بیشتر از ۳ ثانیه زمان ببرد نه‌تنها ممکن است که مشتریان خود را از دست دهید بلکه رتبه سایت خود را نیز در لیست نتایج جستجو از دست می‌دهید. در چند سال اخیر همواره بارگذاری سریع یک وب‌سایت، موردتوجه موتورهای جستجو بوده است.

✅ایجاد بخش سؤالات متداول (FAQ)
صفحه سؤالات متداول ابزاری مناسب برای استفاده بهینه از زمان و راهی برای ارتباط بهتر با مشتریان است که به شما امکان می‌دهد تا دغدغه‌های مشتریان را برطرف کرده و ابهاماتشان را بدون اینکه لازم باشد به تک‌تک آن‌ها پاسخ دهید رفع نمایید. این صفحه شامل ویژگی‌های محصول، شرایط پس دادن محصول، روش‌های پرداخت و غیره می‌باشد.

✅بهینه‌سازی برای موبایل
اگر در طراحی سایت شما واکنش گرا بودن (responsive) رعایت نشود، بسیاری از مشتریان بالقوه خود که برای خرید از موبایل استفاده می‌کنند را از دست خواهید داد. بنابراین توجه داشته باشید که سایت شما در تلفن‌های هوشمند و تبلت ها، به‌درستی نمایش داده شود.

✅بخش نظرات مشتریان
بخش نظرات کاربران در سایت‌های فروشگاهی دارای اهمیت زیادی است زیرا نظرات کاربران در انتخاب و خرید دیگر مشتریان تأثیر بسزایی دارد. این صفحه باید به‌گونه‌ای طراحی شود که خریداران بتوانند به‌راحتی نقطه نظرات خود را انتقال دهند و نظرات سایر کاربران را نیز مشاهده نمایند. از طرفی نظرات مشتریان می‌تواند برای صاحب وب‌سایت مفید باشد. این نکته را در نظر داشته باشید که برخی از کاربران فقط زمانی که نظر منفی دارند آن را بیان می‌کنند و نظرات مثبت کمتر بازتاب می‌یابد پس با صبر حوصله آماده شنیدن نظرات باشید و در صورت نیاز پاسخی منطقی و قانع‌کننده به آن‌ها بدهید.

✅پرداخت ساده و آسان
مشتریان وب‌سایت شما باید بتوانند به‌آسانی و در بستری کاملاً ایمن، سفارش خود را ثبت و پرداخت نمایند. اگر می‌خواهید تجربه یک خرید لذت‌بخش را برای مشتریان خود فراهم آورید؛ روند پرداخت را تا حد ممکن ساده کنید. درصورتی‌که فرآیند خرید پیچیده باشد مشتریان از خرید خود منصرف خواهند شد و به سراغ یک سایت دیگر خواهند رفت.
@i30ms
✅از محصولات‎تان عکس‌های جذاب تهیه کنید
برخلاف خرید حضوری در خرید آنلاین کاربر نمی‌تواند کالای موردنظرش را از نزدیک مشاهده نماید بنابراین برای اطمینان و انتخاب بهتر مشتریان، از کیفیت کالا عکس‌های واضح، باکیفیت، جذاب و در حالت‌ها و زوایای مختلف در سایت قرار دهید.

✅یک تجربه کاربری (User Experience) عالی فراهم کنید
به مشتریان خود چیزی بیش از چند تصویر از محصولات فروشگاهتان ارائه دهید. به‌طور مثال اگر در سایتتان دستگاهی برای فروش قرار داده‌اید ویژگی‌ها، مشخصات فنی، نقد و بررسی، نظرات کاربران و محصولات مرتبط با آن دستگاه را نیز ذکر نمایید. به‌عبارت‌دیگر، همواره اطلاعات کاملی از یک محصول ارائه کنید تا کاربران بتوانند به‌درستی تصمیم بگیرند و یک خرید مطمئن انجام دهند. علاوه بر این موارد، در چیدمان عناصر وب‌سایتتان نیز دقت کافی داشته باشید، دکمه خرید و سبد محصولات را با رنگی متمایز و در مکان مناسب قرار دهید تا مشتریان بتوانند یک محصول را به‌آسانی به سبد خرید خود اضافه و تسویه کنند.

✅محصولات مرتبط و مشابه را پیشنهاد دهید
هنگامی‌که کاربر محصول موردنظر خود را در سایت پیدا می‌کند با پیشنهاد دادن محصولات مشابه و فراهم کردن امکان مقایسه کالاها، تصمیم‌گیری را برای کاربر ساده‌تر کنید.

✅دسترسی به بخش‌های مختلف را آسان کنید
برای خرید آنلاین یک قاعده ساده وجود دارد: پیدا کردن محصول مورد نظر، کسب اطلاعات و در نهایت خرید آن. ابتدا کاربر کالای موردنظر را می‎یابد و اگر بخواهد اطلاعات بیشتری درباره یک محصول کسب نماید، باید بتواند تنها با یک کلیک به آن برسد. بنابراین سعی کنید جستجو و پیدا کردن محصول در سایت سریع و ساده باشد.

نکات مهم طراحی فروشگاه اینترنتی چیست؟

طراحی و مدیریت فروشگاه های اینترنتی می تواند بسیار آسان تر و ارزان تر باشد اما چگونه می توانیم مطمئن شویم نتیجه آن یک موفقیت بزرگ خواهد بود؟ در این مقاله توصیه هایی برای کارآفرینان دنیای اینترنت ذکر شده است:
امروزه دستگاه های موبایل و تبلت ها فرآیند خرید محصولات را دستخوش تغییراتی کرده اند. شما می توانید هر چیزی را که مد نظرتان هست، از یک پیتزا گرفته تا یک صندلی چرخ دار را از طریق فروشگاه های اینترنتی به راحتی خریداری نمایید. به خاطر همین سادگی ها، فروشگاه های اینترنتی آنلاین به سرعت در حال گسترش و ظهور هستند. 
خیلی از افراد اعتقاد دارند که طراحی فروشگاه اینترنتی آنلاین کار آسانی است. کافی است شما یک دامنه و فضای میزبانی تهیه کنید، با استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا مناسب و ترکیب تم ها به خواسته خود دست یابید. اما حقیقت امر این طور نیست. طراحی یک فروشگاه اینترنتی خوب کار بسیار سختی است و دست یابی به موفقیت و کاربر پسند نمودن آن حتی کار را سخت تر هم خواهد کرد. در زیر به بررسی نکاتی می پردازیم که شما با استفاده از آن ها می توانید صاحب یک فروشگاه آنلاین موفق شوید. 

صفحه اصلی

صفحه اصلی چهره شرکت شما است، پس باید خوانایی بالایی داشته باشد و به وضوح قابل درک باشد. مشتریان شما به زمان خود اهمیت بسیار زیادی می دهند، پس سعی نکنید که برای معرفی محصولات و خدمات فروشگاه خود آن ها را معطل کنید. تلاش کنید در کوتاه ترین زمان ممکن مهم ترین اطلاعات را به مشتریان خود انتقال دهید. در صفحه اصلی درباره چگونگی پیدایش فروشگاه اینترنتی خود یا تعداد مدیران فروش فعال در فروشگاه اینترنتی صحبتی نکنید و این مطالب را به قسمت درباره ما انتقال دهید. البته این در شرایط عمومی است، هر چند ممکن است استثنائاتی نیز وجود داشته باشند.
صفحه اصلی 
در اینجا تصویری از یک فروشگاه اینترنتی را مشاهده می کنید. همانطور که می بینید، اطلاعات بی اهمیتی وجود ندارد و شما می توانید آن چه را که فروشگاه ارائه می دهد در چند ثانیه درک کنید. 
یک صفحه اصلی خوب به صفحات موجود در دسته بندی ها لینک می دهد تا ناوبری سایت آسان تر شود و از نظر تجربه کاربری نیز مناسب خواهد بود. گاهی اوقات ممکن است شما قصد قرار دادن بنر های تبلیغاتی یا پیشنهادات ویژه را داشته باشید که می توانید آن ها را در صفحه اصلی قرار دهید. استفاده از چت آنلاین برای پاسخ گویی سریع به سوالات مشتریان نیز یکی از روش های افزایش رضایت کاربران شما خواهد بود.

دسته بندی صفحات

برای یک لحظه فروشگاه اینترنتی آنلاین خود را به عنوان فروشگاه آفلاین در نظر بگیرید؛ صفحات قسمت دسته بندی شما مانند بخش های کوچکتر در آن هستند و به مشتریان شما نشان می دهند که چه چیزی در قفسه های فروشگاه شما وجود دارد: محل عکس ها، گزینه افزودن به سبد خرید و برخی اطلاعات مفید  (توضیحات کوتاه، امتیاز، و غیره). شما همچنین می توانید گزینه های مرتب سازی (پرفروش ترین محصولات، بررسی تعداد، قیمت، جدیدترین، و غیره) را هم در دسته بندی های خود لحاظ کنید.
به عنوان مثال در فروشگاه اینترنتی زیر آپشن های زیادی در اختیار مشتریان قرار داده شما تا آن ها بتوانند به سرعت محصول مورد نظر خود را پیدا کنند.
دسته بندی سعی کنید بسته به محدوده محصول شما و مشتریان خود از بهترین رویکرد برای عرضه محصولات خود به مشتریان استفاده کنید. 

صفحه محصول

یک مشتری صفحات وب سایت شما را پیمایش می نماید تا به یک صفحه محصول برسد. قصد او این است که محصول مورد علاقه خود را پیدا کند که احتمالا قصد خرید آن را خواهد داشت. تصمیم نهایی او به شدت به کیفیت و کمیت اطلاعاتی که شما ارائه می دهید بستگی دارد. اما به این معنا نیست که شما توصیف 1000 کلمه ای برای محصولات خود بنویسید. شما باید اطلاعات مربوط به محصول را به طوری سازگار و سازمان دهی شده به مشتری نشان دهید.
محصولات فروشگاه اینترنتی
 در زیر اجزای اصلی صفحه محصول را بررسی می کنیم:
تصاویر: مردم هنگام خرید از سوپر مارکت ها به دقت محصول، رنگ، شکل و بسته بندی آن را بررسی می کنند، اما آن ها نمی توانند این کار ها را در فروشگاه های اینترنتی انجام دهند. شما باید این شکاف را از بین ببرید. به همین جهت سعی کنید از تصاویر با کیفیت استفاده کنید و قابلیت هایی مانند انتخاب رنگ محصول و زوم کردن را نیز برای آن قرار دهید.
توضیحات: شما می توانید یک توضیح کوتاه برای بررسی کلی محصول و یک توضیح بلند شامل اطلاعات فنی محصول را ارائه دهید. 
قیمت: اغلب فروشگاه های اینترنتی آنلاین قیمت محصولات را نشان می دهند و جای تعجب هم ندارد. هیچ کسی برای خرید محصولی که قیمت آن را نمی داند ریسک نخواهد کرد. اگر محصولی شامل تخفیف می شود، بهتر است اطلاعات آن را با مقایسه قیمت فروش آن با قیمت کنونی ارتقاء دهید.
افزودن به سبد خرید: بیایید صادق باشیم، هدف اصلی شما این نیست که طرح، عکس یا هر چیز دیگری را نشان ندهید. هدف اصلی شما فروش است. بنابراین یک گزینه خرید به صورت برجسته در سایت خود قرار دهید. علاوه بر این، شما می توانید گزینه های "افزودن به لیست مقایسه" و "افزودن به لیست علاقه مندی ها" را هم نمایش دهید.
وقتی یک مشتری یک محصول را خریداری کرد، این بسیار عالی است که محصولات بیشتری را برای خرید به او پیشنهاد دهید. بنابراین هدف شما در اینجا این است که محصولات بیشتری را ارائه دهید که با سلیقه مشتری شما منطبق باشد. شما می توانید محصولات مرتبط را برای خرید به او پیشنهاد دهید. این تکنیک می تواند مقداری سفارش در فروشگاه شما را افزایش دهد.

پیشنهادات ویژه و تبلیغاتی

خوب، بیایید تصور کنیم که شما در حال حاضر یک سایت با صفحات معتبر، دسته ها و محصولات دارید. حالا شما نیاز به جذب مشتری دارید و باید طرح بازاریابی و تبلیغات خود را شروع کنید. استفاده از صفحات فرود، کد های کپن و حتی بازی ها می تواند در این زمینه کمک زیادی به شما کند.
فروشگاه اینترنتی 
برای مثال، در اینجا تصویری از یک صفحه با شمارش معکوس مشاهده می نمایید. این یک راه حل بسیار خوب برای فروش محصولات از طریق ایجاد حس اضطرار در مشتریان خواهد بود. 

پیگیری و تجزیه و تحلیل

وقتی شما زمان و هزینه زیادی را صرف فروشگاه اینترنتی خود کرده اید، قطعا می خواهید بفهمید که تاثیر آن روی کاربران شما به چه صورتی بوده است. ساده ترین راه برای دریافت این اطلاعات، استفاده از Google Analytics می باشد. امروزه ابزار های حرفه ای زیادی برای تجزیه و تحلیل وبسایت شما وجود دارند (مانند سایت ahrefs.com و سایت semrush.com) که استفاده از آن می تواند کمک زیادی به بهبود وضعیت وب سایت شما نماید.
آیا این همه تلاش ارزشش را دارد؟
یک پاسخ ساده وجود دارد: بله فروشگاه شما مانند یک جوانه است؛ شما باید از آن مراقبت کنید، آن را آب بدهید و آن را تغذیه کنید. یک روزی کار سخت شما به درخت شکوفایی می انجامد که میوه ها را به طور منظم تحویل می دهد!

آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی

ما در این پست آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی را به شما آموزش میدهیم
اگر قصد راه اندازی فروشگاه اینترنتی دارید
سوالات زیادی برای شما ایجاد شده است
که چند مورد اون که همیشه از ما سوال میشه
  1. آیا نیاز به مجوز خاصی داره؟
  2. چقدر باید هزینه کرد؟
  3. آیا میشه به عنوان یه شغل بهش نگاه کرد؟
  4. آیا برای کسب و کار من مناسب است؟
  5. چه کارهای باید انجام بدهم؟
و خیلی سوال دیگه که در ذهن شما هست
چطور فروشگاه اینترنتی بزنم
آیا نیاز به مجوز خاصی هست؟
در مورد این سوال باید بگم تنها مجوز برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی دریافت ای نماد هست
که هزینه این مجوز سالانه حدود ۴۰ هزار تومان می باشد
و برای دریافت این مجوز باید به سایت ای نماد رفته و فرم ثبت نام را پر کنید
برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی چقدر باید هزینه کرد؟
در مورد این موضوع باید به موارد زیادی توجه کرد
  1. شما مغازه دار هستید یا نه
  2. میخواهید به عنوان شغل اول به آن نگاه کنید یا شغلی جانبی
  3. میخواهید از فروشگاه سازهای ارزان استفاده کنید یا اختصاصی
  4. و…
شما ابتدا باید هدف خود را مشخص کنید
و سپس به محاسبه هزینه ها بپردازید
آیا برای کسب و کار من مناسب است؟
شما هر شغلی داشته باشید
میتوانید فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید
از پوشاک بگیرید تا فروش عسل
آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی
چطور فروشگاه اینترنتی بزنم
برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی چه کارهای باید انجام بدهم؟
شما ابتدا اهداف خود را نوشته و مشخص میکنید
سپس باید ی دامنه مناسب و زیبا برای فروشگاه خودتون انتخاب کنید ( مانند سایت ما که ماکادا می باشد )
نکته جهت راه اندازی فروشگاه اینترنتی دامنه دات ای آر خیلی بهتره
هم از جهت بودجه و هم اعتماد مردم ( بررسی میدانی ماکادا )
دریافت مجوز از سایت وزارت صنعت و معدن ای نماد 
خرید هاست مناسب از جای معتبر و قابل اعتماد
انتخاب فروشگاه ساز برای راه اندازی فروشگاه
توجه کنید فروشگاه سازهای زیادی وجود دارد
و شما باید دقت زیادی بکنید
سپس وارد کردن محصولات در فروشگاه اینترنتی خودتان است
پس اینکه تمامی محصولات را وارد کردید
باید بروید سراغ تبلیغات
تبلیغات میتواند تبلیغات بنری , پاپ آپ , ارسال ایمیل , سایت دیوار یا شپیور
یا شاید هم سئو باشد.
منبع: سایت macada

Sunday, January 21, 2018

سئو و بهینه سازی سایت

سئو از عبارت Search engine optimization و کلمه اختصاری آن در زبان انگلیسی SEO می باشد. سئو به معنی بهینه سازی موتور های جستجو و مجموعه روش هایی می باشند که نمایش مناسب تر وب سایت توسط موتور های جستجو را در به دنبال خواهند داشت. در حقیقت سئو مجموعه ای از قانون ها است که توجه داشتن به آن ها توسط صاحبان وب سایت (یا وبلاگ) می تواند باعث بهبود جایگاه سایت در موتورهای جستجو گردد. SEO همیشه با تحقیق، حسابرسی و آنالیز شروع خواهد شد. وب سایت ها با هم متفاوت هستند و ساختن وب سایت در هر صنعتی متفاوت می باشد، به همین خاطر بهترین شرکت های طراحی وب سایت دنیا می کوشند تا پیش بینی های لازم را انجام دهند و سپس به مشتریان خود تضمین دهند 

ضرورت سئو سایت برای صاحبان کسب و کار

اغلب مشتریان پس از این که وب سایت خود را تحویل می گیرند اطلاعات زیادی در مورد سئو و بهینه سازی وب سایت توسط موتور های جستجو ندارند. برخی از مشتریان فکر می کنند که پس از این که سایت آن ها در صفحه اینترنت به نمایش در بیاید، تعداد زیادی کاربر و بازدید کننده خواهند داشت. اما در حقیقت جهت دیده شدن بهتر سایت در صفحات اینترنتی توجه به بهینه سازی و رعایت نمودن قوانین سئو با اهمیت ترین نکته ای می باشد که مشتریان باید به آن توجه داشته باشند تا با بهبود رتبه وب سایت آن ها بتوانند مشتریان بیشتری را جذب کنند. با توجه به رقابت سنگین فروشگاه های اینترنتی و وب سایت های تبلیغاتی امروزه اغلب کسب و کار ها نیازمند استفاده از یک وب سایت مناسب برای توسعه فضای کار خود هستند. همچنین شما باید مراقب باشید تا با استفاده از روش های سئو کلاه سیاه وب سایت و کسب و کار اینترنتی شما دچار اختلال نشود

اهمیت سئو و بهینه سازی سایت

در بازار رقابتی امروز جستجوگر ها نقش بسیار با اهمیتی را دارا هستند. روزانه تعداد زیادی کاربر با جستجو در موتور های جستجو مانند گوگل به دنبال پاسخ سوالات و یا حل مشکلات خود هستند. اگر شما یک وب سایت، وبلاگ یا فروشگاه آنلاین دارید، سئو می تواند به کسب و کار شما کمک نماید و شما را در رسیدن به اهدافتان یاری نماید. امروزه سرمایه گذاری در زمینه سئو یکی از مهم ترین فاکتور های موفقیت شرکت ها و کسب و کار های در حال توسعه است. در هر صورت بستگی به خودتان دارد که ترجیح می دهید از تبلیغات کوتاه مدت با هزینه های بالا استفاده کنید یا تبلیغاتی دائمی و موثر
بهینه سازی وب سایت توسط موتور های جستجو لازم است زیرا
  • اکثر کاربران موتورهای جستجو به احتمال قوی بر روی یکی از پیشنهادات برتر در صفحات نتایج کلیک می کنند، پس برای جذب نمودن بازدید کنندگان بیشتر شما باید بتوانید وب سایت خود را در صفحات اول جستجو قرار دهید
  • کاربران به موتورهای جستجو اطمینان می کنند و حضور وب سایت شما در موقعیت های برتر برای کلمات کلیدی که کاربر جستجو می کند، اعتماد مردم به وب سایت شما را افزایش می دهد
  • سئو برای تبلیغات شبکه های اجتماعی وب سایت ها لازم است. افرادی که وب سایت خود را با جستجو در Google یا یاهو می یابند، احتمال بیشتری وجود دارد که این وب سایت را در فیس بوک، توییتر، Google+ یا سایر کانال های رسانه های اجتماعی تبلیغ کنند
  • سئو می تواند شما را از رقیب هایتان یک گام جلوتر قرار بدهد. اگر دو وب سایت هر دو یک چیزی را به فروش برسانند، موتور جستجو بهینه سازی وب سایت برای کاربران خود وب سایتی را پیشنهاد می دهند که بیشتر مورد توجه بوده و دارای رتبه بهتری است

استراتژی شرکت نوپرداز در سئو وب سایت

با توجه به اهمیت زیاد سئو و بهینه سازی موتور های جستجو، شرکت نوپرداز با بهره بردن از کادری با تجربه و حرفه ای در زمینه سئو و بهینه سازی وب سایت در موتور های جستجو به مشتریان خود این اطمینان را خواهد داد که به روز ترین خدمات سئو و بهینه سازی وب سایت را در اختیار آن ها قرار دهد. استفاده از ابزار های سئو به روز در دنیا و گزارش دهی های روزانه تنها بخش کوچکی از فعالیت های شرکت نوپرداز در زمینه سئو و بهینه سازی سایت ها توسط موتور های جستجو است

دلایل طراحی فروشگاه اینترنتی

مهمترین دلایلی که شرکتها و تولیدکنندگان را ترغیب به طراحی فروشگاه اینترنتی می نماید یکی از دلایل زیر می باشد:
  • طراحی فروشگاه اینترنتی و کاهش هزینه های فروش
  • توسعه فروش محصولات و خدمات فراتر از منطقه و کشور به واسطه طراحی فروشگاه اینترنتی
  • طراحی فروشگاه آنلاین بمنظور حذف واسطه ها و دلالان و ارتباط مستقیم با خریدار و مصرف کننده

کاهش هزینه های تبلیغات و فروش با طراحی فروشگاه اینترنتی

هر روز به تعداد کسانی که از اینترنت بمنظور مقایسه و یافتن فروشندگان و ارائه دهندگان کالا و خدمات استفاده می کنند افزوده می شود. طراحی فروشگاه اینترنتی و حضور در کنار سایر رقبا یکی از ملزومات تجارت در دنیای امروزیست. کارشناسان شرکت پارسیان با بررسی کامل سایت‌های منتخب تجارت الکترونیک و همچنین رعایت و بهره‌گیری از جدیدترین متدهای طراحی سایت، اقدام به بومی‌سازی و طراحی سایت فروشگاهی نموده‌اند.

امکان گسترش فروش محصولات در فراتر از مرزها با طراحی فروشگاه اینترنتی آنلاین

در گذشته شرکتها بمنظور گسترش محدوده فعالیت و فروش محصولات خود ناگزیر به احداث نمایندگی و تحمیل هزینه های بیشتر بودند و این در حالیست که طراحی فروشگاه اینترنتی چند زبانه و طراحی سایت ، شرکت را قادر می سازد که در هر جایی و هر کشوری که دسترسی به اینترنت وجود دارد بتواند مبادرت به تبلیغ و فروش محصولات خود از طریق فروشگاه آنلاین خود بپردازد.

پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارتهای بانکی عضو شتاب

مشتریان فروشگاه شما می توانند مبلغ مورد نظر خود را از طریق کلیه کارت های بانکی متصل به شبکه شتاب بصورت آنلاین پرداخت نمایند. روشهای مختلف پرداخت عبارتند از:
  • پرداخت آنلاین از طریق درگاه بانک های ملت، پارسیان و سامان
  • پرداخت درهنگام تحویل
  • واریز وجه به حساب
  • کلیه درگاه های پرداخت بین الملی (Paypal, 2Checkout, MoneyBookers , …)
کلیه روشهای پرداخت، با توجه به نیاز مدیر فروشگاه و در پنل مدیریت قابل مدیریت و فعال سازی می باشند.
منبع: سایت websaz

Monday, January 15, 2018

علی بابا برترین فروشگاه اینترنتی دنیا شد

مجموع سرمایه بازار علی بابا با رسیدن به بیش از ۴۷۲ میلیارد دلار، عنوان بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی جهان را از آن این برند کرد.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شینهوا، سهام شرکت علی بابا با پیشی گرفتن از فروشگاه اینترنتی آمازون آمریکا عنوان بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی جهان را از آن خود کرد.
در معاملات امروز بازارهای جهانی، هر سهام علی بابا با ۱.۲ درصد افزایش به ۱۸۴.۳۲ دلار رسید و مجموع سرمایه بازار این فروشگاه اینترنتی چینی به ۴۷۲ میلیارد و یکصد میلیون دلار رسید؛ این درحالی است که سهام آمازون با ۰.۸۷درصد کاهش به ۹۸۲.۳۵ دلار رسید و مجموع ارزش سرمایه این شرکت آمریکایی ۴۷۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار گزارش شده است.
تحلیلگران بازار معتقد هستند، به دلیل عملکرد چشمگیر علی بابا در سال جاری میلادی، این فروشگاه اینترنتی چینی بعداز ۲ سال موافق به باز پس گیری عنوان بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی جهان از آمازون شد.
 سهام علی بابا در بورس نیویورک آمریکا یکی از بالاترین افزایش شاخص ها را به خود اختصاص داده است و از ابتدای سال جاری میلادی به بعد بیش از ۱۰۰ درصد سهام علی بابا افزایش نشان داده؛ این در حالی است که سهام آمازون تقریبا با ۳۰ درصد رشد روبرو شده است.
 سهام علی بابا در دو ماه اخیر، بعداز اعلام درآمد سه ماه این شرکت که بیش از حد انتظار بوده، ۱۲ درصد افزایش را تجربه کرده است.
سود خالص علی بابا در سال مالی این شرکت در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با ۹۶ درصد رشد به بیش از ۲ میلیارد و یکصد میلیون دلار رسید.
 تعداد خریداران کالا از پلت فورم علی بابا به ۴۶۶ میلیون نفر افزایش پیدا کرده که در حدود یک سوم جمعیت چین است.